GET THE LOOK: Pony

V14_pony_JOICO__1 V14_pony_JOICO__2

Prepp:
Vask håret med tilpasset shampo og conditioner fra JOICO. Påfør K-Pak Leave-in Protectant for å jevne ut porøsiteten i håret og for at resten av stylingen skal sitte bedre. Føn håret tørt.

V14_pony_JOICO__3

1. Påfør Smooth Cure Thermal Styling Protectant som beskytter håret mot fuktighet og mot skade fra varme opp mot 232°C. Bruk så et flatjern fra HH Simonsen over hele håret.

2. Spray håret lett med Design Works i front og på sidepartiene. Gre håret glatt bakover. Ønskes mer wet-look, fordel en liten mengde Super Shine i front og på sidene, før håret gres stramt bakover og festes i en høy hestehale på kronepartiet.

 

V14_pony_JOICO__4

3. Del håret i hestehalen i en stor, og en litt mindre del. Flett den minste delen i en fiskebensflette.

V14_pony_JOICO__5

4. Når du har flettet hele veien rundt, tuppér spissene.

V14_pony_JOICO__6

 

5. Trekk i fiskebensfletten. Jo mer du trekker i den, jo mer volum oppnår du.

V14_pony_JOICO__7

6. Snurr fletten løst rundt strikkfestet. Fest med spenner. Avslutt med å spraye Instant Refresh for å forlenge frisyren eller Humidity Blocker for å sikre at håret ikke blir brusete av fuktighet og for et langvarig hold.

V14_chignon_JOICO_3

Stylingtips av HH Simonsen
FOTO: Saga Sig
HÅRSTYLIST: Hildur Sumarliðadóttir
MAKEUP: Fríða María Harðardóttir
STYLIST: Theodóra Mjöll

Tekst av marie  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Joico, Stylingtips

GET THE LOOK: Wavy

V14_wavy_JOICO__1  V14_wavy_JOICO__3

Prepp:
Vask håret med Color Endure Violet Shampoo og Conditioner for å fremheve kald lysfarge og dempe gulskjær. Påfør K-Pak Liquid Reconstuctor i håret for å jevne ut porøsiteten, tilføre pleie og få en god base for videre styling. Fordel Power Whip i hele håret for volum og varmebeskyttelse. Føn så håret tørt.

V14_wavy_JOICO__4

1. Del håret inn og sett det vekk med klips. Start i nakkepartiet. Spray passeèn med Power Spray for ekstra hold og varmebeskyttelse opptil 232°C.

V14_wavy_JOICO__5

2. Sett så bølgejernet Rod 5 fra HH Simonsen over passeèn, start innerst. Hold noen sekunder før du slipper opp. Gjenta opp over hele lengden.

V14_wavy_JOICO__6

3. Gjenta prosessen over hele håret.

V14_wavy_JOICO__7

Finish: Avslutt med Power Spray for ekstra hold og Humidity Blocker for langvarig hold. Påfør K-PAK Split End Mender i lengder og spisser for glans og for å samle spissene.

V14_wavy_JOICO__2

Stylingtips av HH Simonsen
FOTO: Saga Sig
HÅRSTYLIST: Hildur Sumarliðadóttir
MAKEUP: Fríða María Harðardóttir
STYLIST: Theodóra Mjöll

Tekst av marie  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Joico, Stylingtips

THE LOB – DEN NYE BOB’EN

The_Lob

Den klassiske bob’en har fått en ny og trendy twist: The lob – Hollywoods hotteste frisyre! Lengre, løsere og hippere enn den klassiske bob’en. “The Lob er denne sesongens mest ettertraktede look og har tatt kjendisene med storm”, sier Damien Carney, JOICO International Artistic Director. “Det handler om å skape følelsen av en litt tilfeldig, ungdommelig beachlook,” forklarer han. Har du også falt for lob’en? Få looken gjennom disse enkle tipsene!

EN LENGRE VARIANT AV DEN KORTE BOB’EN
Lob’en er ganske enkelt en lengre bob. I motsetning til den stilrene og klassiske bob’en, er lob’en lengre og litt løsere. Lob’en strekker seg mot skuldrene og uttrykker en mer tilfeldig og sexy look.

PASSER FOR DE FLESTE HÅRTYPER
Lob passer spesielt fint til de som har litt naturlig bevegelse og tekstur i håret. Har du stritt og glatt hår, bruk et stylingjern eller en krølltang og skap litt bølger og tekstur. Bruk TEXTURE BOOST som gir en røff sexy beach-følelse i håret sammen med HUMIDITY BLOCKER for å forlenge frisyrens varighet og beskytte mot luftfuktighet. Har du et hår som er brusete og tørt, anbefales å bruke en hårkur som K-PAK Intense Hydrator for å tilføre fuktighet og en mykere overflate. Bruk K-PAK Smoothing Balm og føn håret tørt med en stor børste. Avslutt med TEXTURE BOOST og HUMIDITY BLOCKER som beskrevet over.

The_Lob_JOICO_produkter

PASSER FORSKJELLIGE ANSIKTSFORMER
Lob’en passer til de fleste ansiktsformer, men har du en rund eller oval ansiktsform passer den perfekt. Dersom du har et smalt ansikt kan du vurdere en pannelugg eller mer volum på sidepartiene for å balansere og tilpasse frisyren bedre til ansiktet ditt.

ENKEL Å STYLE
Lob’en er enkel å style. Den største tabben man kan gjøre er å overstyle loben. Bruk fingrene i kombinasjon med føner og skap den perfekte, “uperfekte” og tilfeldige looken!

FRISØREN DIN KAN HJELPE
Ofte er et blide verdt mer enn tusen ord for en frisør eller stylist. Ta med et bilde du liker og frisøren din kan tilpasse og anbefale den perfekte lob til din ansiktsform og hårtype!

Lykke til!

 

/FOTO: seventeen.com / joico.com / celebzz.com
/KILDE: joico.com

Tekst av MONICA  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Joico, Stylingtips, Tendenz

GET THE LOOK: Chignon

V14_chignon_JOICO_1

V14_chignon_JOICO_2

V14_chignon_JOICO_4

Prepp:
Vask håret med tilpasset shampo og conditioner fra JOICO. Påfør STRUCTURE Foundation for å jevne ut porøsiteten i håret og for at resten av stylingen skal sitte bedre. Fordel JOILOTION i håndkletørt hår for medium hold og glans, og føn håret tørt.

V14_chignon_JOICO_5

1.Påfør Smooth Cure Thermal Styling Protectant som beskytter håret mot fuktighet og skade fra varme opp til 232°C. Bruk så et flatjern fra HH Simonsen over hele håret og glatt ut håret. Lag en midtskill som går hele veien ned til nakken. Sett i hårbånd.

V14_chignon_JOICO_6

2.Ta tak i hårbåndet og dra det opp til bakhodebenet. Trekk hårbåndet så litt ut og løft den bakerste delen av håret over og rundt hårbåndet. Dytt håret forsiktig under hårbåndet. Dytt håret til alt sitter og du er fornøyd med hvordan festet ser ut.

V14_chignon_JOICO_7

3. Ta den fremste delen av håret og fest det rundt hårbåndet. Fortsett bak mot nakken. Fortsett med å legge håret bakover til alt sitter godt fast.

V14_chignon_JOICO_8

4. Skjul hårbåndet i front ved å legge håret over slik at det ikke er synlig. Avslutt med Power Spray for ekstra glans og hold. Ønskes en mattere overflate og røffere tekstur, anbefales Texture Boost.

V14_chignon_JOICO_3

Stylingtips av HH Simonsen
FOTO: Saga Sig
HÅRSTYLIST: Hildur Sumarliðadóttir
MAKEUP: Fríða María Harðardóttir
STYLIST: Theodóra Mjöll

Tekst av marie  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Joico, Stylingtips

VELKOMMEN TIL KURSHØSTEN 2014

En innholdsrik vårsesong er over og vi håper dere går sommeren i møte med ny kunnskap og inspirasjon som dere får god nytte av i salongene. Men ikke før den ene sesongen er ved veis ende, er en ny sesong allerede planlagt. Kurskatalogen er sendt ut og høstens program står nå for døren med flere rykende ferske nyheter i tillegg til grunnleggende klippe- og fargekurs. Effektiviser hverdagen i din salong med økt kompetanse sammen med oss!  

kurs_høst2014

FORNØYDE KUNDER er nøkkelen til din fremtid! Som frisør har du en unik makt til å påvirke dette ved å gjøre en grundig konsultasjon og kartlegge din kundes behov med en god blanding av småprat og faglig ekspertise. Evne til å benytte deg av denne makten og få den faglige kompetansen du trenger for at både du og kunden din får mest mulig ut av hvert eneste kundebesøk, er vi her for å hjelpe deg med!

De fleste av dine kunder er irrasjonelle, planlegger minimalt og handler impulsivt. De handler ofte ut fra det de ser og opplever, hvilke råd og tilbakemeldinger som blir gitt, og ut fra den udefinerte følelsen de får når de ser og føler. Som frisør har en mulighet til å påvirke kunden gjennom alle sansene, og det handler hele tiden om å skape den gode kundeopplevelsen. God faglig kompetanse i kombinasjon med en inspirerende hverdag er viktig når det handler om å skape din fremtid.

HØSTSESONGEN byr på flere spennende kurs. Fra JOICO kommer nyheten Salon Ideas, et helt nytt salongvennlig kurskonsept hvor kreativitet, trend, form og kundevennlighet kommer sammen. Det nyeste tilskuddet fra KMS er et nytt IQ oppsetningsworkshop som tar deg gjennom moderne tolkninger av klassiske oppsetninger. Vi vil også denne høsten tilby en i.Color-workshop hvor vi inviterer til en fargerik og inspirerende dag for våre i.Color-kunder.

I november gjentar vi fjorårets suksess og inviterer til kursweekend på Tendenz Studio. Nytt av året er at både KMS California og JOICO vil gi dere påfyll med inspirasjon, fantastiske kursholdere og gjesteartister. Du får et kurs av høy faglig kvalitet, et variert program, tid til shopping, god mat og litt musserende i glasset! Her gjelder det å være raskt ute med påmelding da det blir fort fullt. Les mer om kurset her.

Blomdahl fortsetter med oppdaterte kurs for sertifisering i øre-, nese- eller navlepiercing. På disse kursene får du en grundig gjennomgang og gode råd som er viktig for både nye hulltagere og for deg som har tatt hull en stund, men ønsker oppfriskning. Vår nye kursholder har også mulighet til å holde kurs for enkeltsalonger og kjeder ved forespørsel.

Da gjenstår det bare å ønske dere velkommen til en ny kurssesong til høsten som starter med en fantastisk kursuke på Marbella i Spania. Vi gleder oss til å dele disse dagene med dere i flotte, solfylte omgivelser.

marbella_høst2014

Hos oss i Tendenz er kunnskap sammen med ekte hårglede grunnpilaren. Vi håper vi kan inspirere deg med våre kurs også denne høsten!

En riktig god sommer til dere alle fra kursavdelingen i Tendenz!

Bestilling av kurs og kurskatalog kan gjøres på / www.tendenz.net / kundeservice@tendenz.net / tlf. 22 92 50 00 / ta kontakt med din agent.

Avbestilling av kurs senere enn 14 dager før kursdato debiteres 50 % av kursprisen. Senere enn 7 dager debiteres 100 % av kursprisen. Oversikt over kommende kurs finner du her.

 

Tekst av Helene  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Tendenz

Page 1 of 8312345...83