STIANS FAVORITTER

Stian Holter (41) jobber som Educational Manager for KMS California og er ansvarlig for et bredt spekter av kurs og visninger i inn- og utland. Stian har jobbet med KMS California i mange år og bidrar med jevne mellomrom med program- og produktutvikling globalt. Vi tok en prat med Stian om hans inspirasjon og trendene han har tro på denne høsten – samt hemmeligheten bak hans fantastiske Irish Coffee.

Stian_styler

Hva er det beste med jobben din?
– Jobben min fører med seg en del reising og det beste med det er alle menneskene jeg møter. Det finnes så mange fine mennesker overalt når man begynner å prate med dem. Som kursleder skal jeg inspirere og motivere deltakerne, men jeg opplever ofte å bli motivert selv av de jeg møter. I de ti årene jeg har jobbet for KMS har jeg truffet mange spennende mennesker og flere av dem holder jeg også kontakten med. 

Hva slags hårspørsmål får du ofte?
– ”Hva ville du gjort med håret mitt” er vel det mest stilte spørsmålet. Det virker som det er mange mennesker der ute som mangler en god konsultasjon. Men når jeg stiller de riktige spørsmålene kommer de ofte frem til sin drømmefrisyren helt av seg selv – de trenger bare litt hjelp på veien for å finne sin egen unike stil.

Hva er din favoritthårtrend denne høsten?
– Jeg er veldig glad i hår som ser tilfeldig ut men som det likevel ligger mye jobb bak. Slik styling kan fint kombineres med fletter for en etnisk look – noe som passer godt til saueskinnsjakkene vi har sett mye på catwalken denne sesongen. Jeg liker også de polerte, blanke og stramme frisyrerne veldig godt.

H14_Hartrender_Catwalken_AW1415_Stians_favoritter

Hva er ditt best hårtips for gutta?
– Ikke tro at det holder å kun ha ett stylingprodukt på baderomshylla! Den moderne mannen styler håret forskjellig fra jobb og fritid, hverdag og fest og for å få best resultat må man gjerne kombinere flere produkter. Få frisøren til å vise deg noen muligheter som kan passe ditt hår og personlige stil. Våg å skill deg ut fra mengden og løft deg selv til nye høyder. Klikk her for se å stylingstips for menn.

Og for jentene?
– Mange jenter har langt hår i dag, men det finnes ikke noe verre enn et ustelt og matt, langt hår. Da anbefaler jeg først og fremst å klippe slitte spisser jevnlig eller å ta en X-Smooth-behandling som gir glans og pleie til håret så det ser sunt ut. Få frisøren til å vise deg hvordan du kan føne håret fint med en rundbørste. En børste med naturbust er et must for alle jenter med langt hår! 

Er det en typisk hårtabbe du ser norske jenter gjør?
– Jeg ser hele tiden at mange jenter slurver med varmebeskyttelse. Håret får varmeskader og mekaniske skader fra varmeverktøy langt inne i håret. Dette er skader som det ikke går å reparere med hårkur men som må vokse ut eller klippes av. 

Stian_Anbefaler

Hvilken bok skal du lese i høst?
– Denne høsten har jeg lovet å starte med å ta lappen, noe jeg ikke gjorde da jeg var 18 fordi jeg bodde midt i Oslo. Det er vanskelig å finne tid til det, men boken ”Veien til førerkortet” MÅ leses denne høsten for å ta førerprøven.

Hvilken serie ser du på nå?
– Jeg ser veldig lite på TV, men akkurat nå følger jeg med på “Øyenvitne”. Den er spilt inn ikke så langt unna der jeg bor. 

Hvilken låt har du lagt til sist i spillelisten din?
– Jeg bruker Spotify til all musikk jeg hører på og spillelistene som er ferdige passer meg perfekt. Jeg velger liste ut fra humøret og stemningen jeg er i. Kan for lite om musikk men elsker å høre på musikk og klarer ikke å ha det stille rundt meg.

Det beste du spiser og drikker om høsten?
– Når vi bor i Norge må man jo velge norsk lam. Carré synes jeg er godt med grønnsaker og en god purré. Høst er rødvin – Borolo eller Amarone, og vennene mine sier jeg lager verdens beste Irish Coffee. Hemmeligheten er nok candisukker med safran og vanilje i håndshaket krem. 

Hva gleder du deg til?
– Jeg elsker å ha venner på besøk og har det så ofte jeg kan. Ellers gleder jeg meg veldig til å pusse opp et rom i huset til walk-in closet denne høsten.

Din favoritt-app?
– Vivino er min nyeste. (En vin-app som hjelper deg å finne god vin red.anm.)

Det er snart jul – hvilke plagg har du på din ønskeliste nå?

KMS_Stian_Onsker

– Skjorte fra Delusion, skinnboots fra R.M. Williams og jeans fra G-Star Raw. Det er ikke så veldig mange ting jeg ønsker meg, jeg er nok som de fleste og har mye i skapet allerede. Min oppfordring er: Bruk det du allerede har på en ny måte så slipper du å kjøpe og kaste.

Tekst av MONICA N. CHRISTOFFERSEN  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: KMS California, Tendenz

Gavetips til pakkekalenderen

En pakkekalender er morsomt å få for både små og store. Trenger du hjelp til å finne på hva du skal fylle alle lukene med? Her er våre tips til adventskalenderen som gjør ventetiden frem mot jul litt kortere. 

 H14_JULEGAVETIPS_Kalendergaver_pakkekalender

 

1: Hårstrikkene Hair Bobbles fra HH Simonsen er lette å bruke og lette å ta ut igjen! Strikkene holder håret godt fast med spiraleffekt samtidig som de er skånsomme mot håret.

2: Vakre, hudvennlige øredobber fra Blomdahl kan brukes av alle – også allergikere! 

3: Vil du glitre litt ekstra på julebordet? SHIMMER SPRAY fra JOICO er en hårspray med lysreflekterende partikler som gir glød og skimmer i håret. 

4: ANIMATE fra Structure er en varmebeskyttende stylingkrem som gir volum og hold for alle hårtyper. I tillegg lukter den helt fantastisk!

5: Wet Brush Pocket er perfekt å ha med seg i veska eller på reise. Børsten løser floker uten å lugge, gi slitte tupper eller unødvendig hårtap. 

6: The O er den ultimate hårstrikken som passer perfekt til frisyrer hvor du ikke vil at strikken skal være i fokus. Den mister ikke elastiteten og sitter utrolig godt uten å skade håret. 

7: En god tørrshampo og hårspray med sterkt hold er must-haves! Vi anbefaler HAIRPLAY makeover spray og HAIRSTAY max hold spray fra KMS California. 


Tips!
Skal du gi pakkekalender til mange? Hva med å gi gaver hver søndag i advent i steden? Gir du pakkekalender til noen som også gir til deg? Hva med å gi hverandre annenhver dag?

Lykke til med din pakkekalender og god førjulstid!

Tekst av MONICA N. CHRISTOFFERSEN  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Joico, KMS California, Structure, Tendenz

VINNEREN AV STYLIST AWARD 2014 ER….

Våre tre finalister har stylet seg gjennom fire kreative, åpne oppgaver i Tendenz Stylist Award denne høsten. De har vist en utrolig stor kreativitet og det har nok vært en fryd for fagjuryen og webfølgerne å vurdere bidragene. Finalistene har alle gjort en utrolig jobb, men det kunne selfølgelig kun være en vinner!

Vinneren av Tendenz Stylist Award 2014 er Cathrin Norlin Bernvald!!!

FINALE_RUNDE_CATHRINFinaleoppgaven Extravagance “Purple Haze”
Cathrin Norlin Bernvald Purple Haze

TSA_linje_turkis

Se Cathrin sin video her: 

TSA_linje_turkis

Cathrin vil i tillegg til tittelen få med seg:
- PHOTOSHOOT – til en verdi av kr 30 000,-,
– ÅRSFORBRUK – et personlig årsforbruk av våre produkter.

Tendenz Stylist Award 2014:
1. plass – Cathrin Norlin Bernvald
2. plass – Maria Råberg
3. plass – Monica Sylstad

Vinneren er kåret gjennom webavstemning (50%) og vår fagjury(50%), fagjuryen besto av David Murray, Simon Miller, Stian Holter og Barbro Island.

Vi gratulerer så mye til Cathrin og ønsker også å takke Maria Råberg og Monica Sylstad for en fantastisk innsats gjennom hele konkurransen! Dere bør være stolte av dere selv alle tre!

Bilder fra prisutdelingen:

_DSC0802_DSC0859

 

Tekst av anettestorm  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Tendenz Stylist Award

KMS California-kampanjer november 2014

H14_KMS_Julegaveesker_628px

H14_KMS_HS_duo_628px

H14_KMS_Kalendergaver_628px

Kampanjene gjelder fra 1. november og så langt beholdningen rekker.

Tekst av MONICA N. CHRISTOFFERSEN  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Kampanjer

JOICO-kampanjer november 2014

H14_JOICO_Julepakke_Shampoo_kur_A4_339

H14_JOICO_Shimmer-powerspray_A4_269

H14_JOICO_kalendergaver_vippetass_

H14_JOICO_STYLE_REFORM_trekant

Kampanjene gjelder fra 1. november og så langt beholdningen rekker.

Tekst av anettestorm  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Kampanjer

Page 1 of 9412345...94