HVILKEN HÅRKUR BØR DU BRUKE?

Håret ditt er like avhengig av fuktighet som huden din, året rundt! Du bør bruke hårkur minimum én gang i uken for å være sikker på at håret ditt får den fuktigheten og pleien det trenger. Det er ikke alltid lett å vite hvilken hårkur man skal velge, men her gir vi deg noen retningslinjer som kan hjelpe deg med å bruke riktig kur til ditt hår:


SKADET HÅR:
K-PAK RECONSTRUCTOR har blitt kåret til “Verdens beste kur” i Stylist Choice Awards hele 14 år på rad. Den er den ultimate proteinkur for å reparere og gjenoppbygge et skadet hår.

 

 

 

 

 

 

TØRT HÅR:
K-PAK INTENSE HYDRATOR: Intens fuktighetskur som gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret. Kontrollerer brusete hår og bedrer elastisiteten.

 

 

 

 

 

 
NORMALT ELLER BEHANDLET HÅR:
K-PAK REVITALUXE: En quick fix protein– og fuktighetskur som kan erstatte conditioner i perioder hvor håret trenger ekstra fuktighet og pleie. Man kan umiddelbart se og føle at håret blir sterke og mer fuktighetsrikt etter hver behandling.

 

 

 

 

 

 

TYNT HÅR:
K-PAK LIQUID RECONSTRUCTOR er en leave-in-kur som gir gir super styrke og glans samtidig som den gjenoppbygger. Den er vektløs og derfor perfekt til de med tynt hår.

 

 

 

 

 

 

TYKT, GROVT HÅR:
MOISTURE RECOVERY TREATMENT BALM: Fantastisk, fuktighetsgivende kur for tykt og grovt hår. Den gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret og gir mykt, glansfullt hår. Kuren forsegler fuktigheten i håret og er ideell for naturlig tørt hår som vanligvis ikke holder på fuktigheten.

 

 

 

 

 

 

FARGET HÅR:
COLOR ENDURE TREATMENT MASQUE: Fuktighetskur som beskytter hårfargen, gir volum og forbedrer hårets kondisjon med et glansfullt og levende resultat.

 

 

 

 

 

 

 

Er du fortsatt i tvil om hvilken kur du bør velge kan du høre med frisøren din. Det er alltid kjekt å få gode tips og råd fra noen som kjenner både kurene og håret ditt ekstra godt.

Tekst av MONICA N. CHRISTOFFERSEN  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Joico, Tendenz

8 FLOTTE JULEGAVETIPS TIL HAN

Skal du gi han harde eller myke pakker? Uansett hva du velger – her er tipsene som kommer til å bli en vinner under treet! 

H14_TENDENZ_JULEGAVETIPS_han

1: For han som reiser mye: Skjortepakker fra Enklere Liv.

2: For han med skjegg: Til jul tilbyr Senscience Proformance GROOM barberskum i reisestørrelse i kit sammen med ENERGY revitalizing shampoo og CONSTRUCT molding paste. 

3: For han med humor: Styggfin julegenser fra H&M.

4: For han som liker det enkelt: DAILY CARE Balancing Shampoo fra JOICO er en skånsom shampoo til daglig bruk som passer alle hårtyper. I tillegg kan den brukes til kroppsvask! 

5: For han som er kaffetørst: Design Letters-krus fra Arne Jacobsen. 

6: For han med tykt hår: ADAPT fra Structure er en paste som gir tekstur og fleksibelt hold med en matt finish.

7: For han med mye hår: HAIRPLAY dry wax fra KMS California er en sprayvoks som gir tekstur og hold uten å klebe. Gir håret en fleksibel, matt definisjon og passer perfekt til en rufsete frisyre.

8: For han som gjør det selv: Med klippemaskin fra BaBylissPRO kan han holde holde hår og skjegg i sjakk helt på egenhånd. 

Tekst av MONICA N. CHRISTOFFERSEN  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Joico, KMS California, MANN, Senscience, Structure, Tendenz

Slik får du hår med fantastisk volum

H14_KMS_Volume2

Glamorøse filmstjernekrøller, rufsete tekstur eller bare et lite løft? Vi har tipsene for å skape en frisyre fylt med volum.

HÅRTYPE
Det er hårtypen din som avgjør hvilke frisyrer som gir best volum. Har du et langt, tykt hår, kan du klippe det opp for å få volum og tekstur. Har du derimot har et tynnere, typisk nordisk hår, bør du unngå for oppklippet hår. I tynne hår kreves rik­tige stylingprodukter for å skape volum. Et typisk nordisk hår har ofte mange, men tynne hårstrå, og kan være en utfordring å style. Men det er langt fra umulig!

PRODUKTER OG STYLING TILPASSET DITT HÅR
Bruk produkter tilpasset din hårtype og vær på­passelig med å bruke riktig conditioner, og det kan gjerne være en lett leave-in variant som ADDVOL­UME body build detangler. Det er en myte at con­ditioner gjør håret flatt. En god conditioner lukker hårstråets skjellag og bidrar til å jevne strukturen på håret. Det gir optimal effekt av øvrige styling­produkter. Gode stylingprodukter tilpsset håret ditt er og blir et must hvis du vil bevare frisyren gjen­nom hele dagen. Men både skum, spray og andre stylingprodukter krever at du former håret i tillegg. Produktene er først og fremst et hjelpemiddel.

FØNING
Føn håret opp ned, og løft røttene fra hodebunnen med fingrene mens du føner. Konsentrer varmen på røttene for ekstra volum. Avslutt føningen med kaldluft på røttene. Varme gjør at håret utvider seg, men når det blir kaldt trekker det seg sammen ig­jen, og slik bevares den formen du ønsker å skape. Du kan også rulle håret på en rundbørste mens du føner håret. Gre håret oppover med børsten før du ruller håret rundt børsten. Hold børsten slik, mens du føner håret tørt. Rull børsten forsiktig ut, og fortsett på neste del av håret. Start alltid føningen med et passende stylingprodukt som inneholder varmebeskyttelse, for eksempel ADDVOLUME vo­lumizing spray.

KMS_VOLUME_tips

TUPERING
Tupering kan slite en del på håret, men med rik­tig teknikk skader det mindre enn mange tror. Det er riktignok viktig å bruke en kam eller en børste, som er designet for tupering. Hold håret ut fra ho­det i et fast grep og tuper kun ned mot røttene, ikke frem og tilbake. Jobb ut fra skillen. Spray deretter håret med hårspray, for eksempel HAIRSTAY medi­um hold spray, før du grer overhåret med en natur­børste. Slik bevarer du tuperingen og får en glatt overflate. Spør din frisør om de rette verktøyene.

RULLER
Store hårruller gir glamorøst volum, dersom du ønsker mindre tydelige krøller velg de største rul­lene. Påfør et stylingprodukt som gir hold i fuktig hår, for eksempel ADDVOLUME styling foam. Rull opp håret på store ruller, gre håret oppover når du ruller, slik at håret løftes mest mulig opp fra hode­bunnen. Plasser rullene smart, bruk for eksempel ekstra ruller på kronen bak på hodet for ekstra volum her. Har du en plagsom virvel kan håret rul­les over for å gjøre den mindre synlig. Føn over rullene. La håret avkjøles helt før du tar dem ut. Gre gjennom håret med fingrene og tuper lett for å fjerne eventuelle skiller etter rullene. Fest frisyren med hårspray, for eksempel HAIRSTAY medium hold.

Et annet velegnet volumverktøy er varmruller, som kan brukes både til langt og kort hår. Varmruller le­veres i en oppbevaringsboks, og varmes elektrisk. Bruk i tørt hår, pass på at hver passé har samme bredde som rullen, og la dem være i til de er helt kalde. Med varmruller kan du lettere få samme re­sultat som av en stor krølltang.

KMS CALIFORNIA ADDVOLUME er en volumserie for alle som ønsker økt volum og fylde med opp til 70%. Velegnet for alle hårtyper, spesielt normalt til tynne, fine hår. Serien dufter friskt av de naturlige ingrediensene eucalyptus og kanel. I tillegg inneholder alle stylingproduktene UV-filter og varmebeskyttelse. 

H14_KMS_ADD_Volume

Slik kan du bruke ADDVOLUME til partystylingen:
YouTube Preview Image

Tekst av MONICA N. CHRISTOFFERSEN  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: KMS California, Stylingtips, Tendenz

Bruk varmebeskyttelse til partystylingen

Mange bruker varmeverktøy i den daglige hårrutinen sin, men ikke alle er klar over hva som skjer med håret når det blir utsatt for sterk varme. Jevnlig bruk av varmeverktøy sliter mye på håret ditt, derfør bør du alltid bruke varmebeskyttelse før du føner, krøller eller retter ut håret. Vi gir deg våre beste varmestylingtips slik at du trykt kan gjøre sesongens partystyling med lokkene i god behold. 

H14_FREESHAPE_Varmebeskyttelse_fokus5

HVA SKJER NÅR MAN STYLER MED VARMEVERKTØY?
• Varmen fra varmeverktøy trekker ut de naturlige fettsyrene i håret. 
• Hårkvaliteten blir dårligere og håret blir mer utsatt for slitasje og skader. 
• Fargebehandlet hår mister fargen raskere.
• Håret blir tørt, matt og brusete og vanskeligere å style.
• Dersom håret ikke er helt tørt når du bruker stylingjern, vil vannrestene i håret begynne å koke ved en temperatur på over 100°. Vanndampen kan gi store skader i håret. 

H14_FREESHAPE_Varmebeskyttelse_fokus4

HVORFOR VARMEBESKYTTELSE?
• Beskytter håret mot slitasje og skader fra varme.
• Gir håret et godt grunnlag for styling. 
• Varmestylingen går raskt og enkelt og gir bedre friksjon for å minske mekaniske skader.

BRUK RIKTIG TEMPERATUR 
Ikke bruk for høy varme på føneren eller stylingjernet dersom du ikke trenger det. De fleste stylingjern har justerbar varme, mange går helt opp til 230°.  Dersom håret er helt tørt og påført varmebeskyttende produkter kan det styles med varme inntil 200° med lav risiko for skade. Prøv deg frem og velg den laveste temperaturen som mulig for å oppnå ønsket resultat. Vær klar over at jo høyere varme du bruker desto større er faren for slitasje og uopprettelig varmeskade på håret.

Tynt, fint hår: 150-170°
Normalt hår: 170-180°
Grovt, uregjerlig hår: 190-200°
Høyere temperatur enn 200° bør kun brukes på veldig tykt hår.

TIPS: 
• Avslutt alltid med kald luft når du føner håret. Dette vil låse frisyren.
• Pass på at håret er helt tørt når du bruker stylingjern.
• Ved bruk av stylingjern, la håret avkjøles før du fortsetter stylingen slik at formen holder lenger.

VI ANBEFALER:
FREESHAPE-serien gir deg muligheten til å style og restyle håret uten å påføre mer produkt. Thermopolymer i FREESHAPE-produktene vil gi deg raskere stylingresultat fordi teknologien låser seg på 80°.
FREESHAPE_Varmebeskyttelse_1

 

Slik kan du bruke FREESHAPE varmebeskyttende produkter til partystylingen:

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

 

Tekst av MONICA N. CHRISTOFFERSEN  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: KMS California, Stylingtips, Tendenz

JOICO-kampanjer desember 2014

H14_JOICO_Hårskum_A4_liggende_lavpris

Kampanjene gjelder fra 1. desember og så langt beholdningen rekker.

Tekst av anettestorm  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Kampanjer

Page 1 of 9512345...95