Tendenz Stylist Award Tema 3 / Dreams

Vi er på jakt etter Norges neste toppstylist! I oktober vil vi etter fire ulike delfinaler kåre landets dyktigste stylist! Bildene til tema #3 i konkurransen er klare og du kan nå stemme på DIN favoritt!

STEM_PA_DINE_FAVORITTER_1 
Av disse 5 bidragene vil TOPP 3 vil gå videre til finalerunden – disse bestemmes ut i fra webavstemningen (50%) og vår fagjury (50%).

Avstemningen er åpen 17. september – 23. september (kl. 24:00) – frem til det har du mulighet til å stemme én gang hver dag - på opptil 3 av dine favoritter!

TSA_linje_turkis

Slik stemmer du: Webavstemningsskjema er det sorte feltet med bilder og navn. Kryss av i den hvite boksen ved siden av det navnet du ønsker å gi din stemme, når du har valgt de deltakerne (opptil 3 stk) som du ønsker å stemme på trykker du “VOTE” nederst i det sorte feltet. 

Husk å se bildene større ved å scrolle du forbi webavstemningsskjemaet før du bestemmer deg for hvem som fortjener din stemme.

TSA_linje_turkis

 

TSA_linje_turkis

03_CathrinNorlinBernvald

Cathrin Norlin Bernvald
På Håret skøyen, Oslo

MAKE UP: Moa Evelina Larsson
FOTO: ioannis lelakis

Produkter:

SUPERSHINE, TEXTURE BOOST, K-PAK PROTECTIVE HAIRSPRAY fra JOICO

TSA_linje_turkis

03_LINDA-OLUFSEN 

Linda Olufsen 
Studio alf frisører avd Lillestrøm 

Produkter:
MOISTURE RECOVERY Shampoo & Conditioner, POWER WHIP, K-PAK STYLING OIL,
INSTANT REFRESH, SUPER SHINE, JOIMIST FIRM fra JOICO og HAIRSTAY anti-humidity seal fra KMS

Foto: Kennet Williams

TSA_linje_turkis

03_MARIA-RABERG-DREAMS

Maria Råberg
Uniklipp AS Sortland

Produkter:
COLOR ENDURE VIOLET shampoo, POWER WHIP fra JOICO og TAMEFRIZZ Conditioner,
TAMEFRIZZ De-Frizz oil, FREESHAPE 2in1 Styling + finishing spray og HAIRPLAY Dry Touch-up fra KMS

Foto: Robert Finn Novak
Modell: Amalie Holen

TSA_linje_turkis

03_MonicaSylstad

Monica Sylstad 
Frisørhuset Namsos 

Produkter:
JOIWHIP, TEXTURE BOOST, POWER SPRAY og HUMIDITY BLOCKER fra JOICO

TSA_linje_turkis

03_NINA_TRETTOY

Nina Trettøy
Studio Alf/ Bogstadveien

Produkter:
HAIRPLAY molding paste, SILKSHEEN shampoo & conditioner,
ADDVOLUME volumizing spray og HAIRPLAY makeover spray fra KMS

Foto: Kenneth Williams  
Modell:  Stine Roen

TSA_linje_turkis

 

Tekst av anettestorm  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Tendenz, Tendenz Stylist Award, Uncategorized

Step by Step video: SHAPE Hard Wax

SHAPE Hard Wax gir kontroll og løft til korte frisyrer. Voksen har en teknologi med langvarig stylingminne slik at frisyren ikke faller sammen i løpet av dagen. Det unike med denne voksen er at den ikke gir like mye glans som vi er vant til at en voks gjerne gjør. Du får et naturlig og fleksibelt resultat med svak glans, tekstur og definisjon. Check it out!

YouTube Preview Image

1. Spray rikelig over hele håret med ACTIF MIST Nourishing Spray – En leave-in conditioner som mykgjør, gir næring og jevner ut porøsitet.

2. Ønsker du looken du ser i videoen, lag en sideskill og tørk håret med føner og kam for å forme det.

3. Varm opp en liten mengde SHAPE Hard Wax i hendene og fordel det jevnt inn i hele håret.

4. Bruk gjerne en føner igjen til slutt for å låse formen på frisyren, og la håret avkjøles.

Tekst av Helene  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: MANN, Senscience, Stylingtips, Tendenz

ECO-MMITMENT

Vi vet at det må en endring til for å bevare miljøet og jordkloden vår best mulig. Vi må alle ta ansvar for våre handlinger og det må skje en forandring hos oss alle. JOICO har tatt et valg og
har implementert et av verdens største bærekraftige programmer inn i sin produksjon i USA.

JOICO_ECOMMITMENT_MILJO

JOICO_ECOMMITMENT_MILJO_2ECO INNPAKNING
JOICO ønsker alltid å være i forkant, også når det gjelder miljøet. Når de i 2011 relanserte sine produkter, var JOICO en av de første innen hår- og skjønnhetsindustrien som tok i bruk en ny type emballasje. Emballasjen forurenser ikke miljøet fordi den er laget av resirkulert plast og termostivelse fra planter, i tillegg er den 100% nedbrytbar.

Resultatet av denne handlingen er at JOICO har redusert sine emballasjerelaterte klimagassutslipp med mer enn 75%. Dette er ett av de mange tiltakene JOICO har satt i gang og jobber aktivt med. De produserer også 70% av flaskene sine med resirkulert plast, i tillegg til at de bruker 100% resirkulert papp i kartongene som produktene fraktes i. Dessuten har de valgt å printe informasjon på innsiden av eskene istedenfor å bruke ekstra papir.

VINDMØLLEPROSJEKT
Vindkraft er en av de raskest voksende formene for ny elektrisitet i USA. En av grunnene til at JOICO nå investerer i alternative energikilder er fordi de i stor grad er med på å bedre miljøet.

JOICO har installert to vindturbiner på sitt anlegg i Geneva, New York. Dette har sikret en plass på Generation Topp 20-listen til EPA (Environmental Protection Agency). JOICO har fått stor anerkjennelse for å være et av firmaene i USA som har valgt å bruke vindkraft i sin produksjon.

Med en produksjon av ca 6,5 millioner kWh elektrisitet per år, står vindmøllene for mer enn 60 % av energien som brukes til produksjon. JOICO reduserte også sitt samlede CO2-utslipp med 50% i 2011 og hadde 100% fornybar energi i 2012. JOICO er veldig stolte av å ha redusert energiforbruket så mye. På joico.com/gogreen kan du følge med live og se hvor mye som produseres til enhver tid. Målerne viser den gjeldende vindhastigheten i Geneva, og nøyaktig hvor mye strøm som turbinene genererer. Ved bruk av EPA sine utregningsformler kan du også spore estimerte klimagassekvivalenter, det vil for eksempel si reduksjon av råoljeforbruk og karbondioksidutslipp.

REDUKSJON AV KARBONUTSLIPP
JOICO ønsker å være en leverandør som tenker fremtidsrettet, og har derfor forpliktet seg til å redusere og endre sitt karbonutslipp. Sammen med Verus Carbon Neutral skal 100% av deres direkte utslipp av klimagasser og indirekte utslipp fra forbruk av innkjøpt elektrisitet, varme eller damp endres på deres fabrikk i Geneva.

JOICO_ECOMMITMENT_MILJO_3

Tekst av MONICA N. CHRISTOFFERSEN  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Joico, Tendenz

THE O

H14_THE_O_Info_628px

Tekst av MONICA N. CHRISTOFFERSEN  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Kampanjer

WET BRUSH 129,-

H14_WET_BRUSH_129_628px

Tekst av MONICA N. CHRISTOFFERSEN  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Kampanjer

Page 1 of 8912345...89