Kvalitetssikring av produkter fra JOICO og KMS

Tendenz Hårpleie AS er den eneste sertifiserte importør og leverandør av de eksklusive merkevarene KMS California og JOICO i Norge. Vi har ingen kontroll over nettbutikker og andre uautoriserte forhandlere, og gir dermed ingen garanti for produktkvalitet, eller mot piratkopier og ulovlige ingredienser.  

H14_Kvalitetssikring_produkter

FORBRUKERADVARSEL:
• Kun ved å handle hos din autoriserte frisør, er du garantert godkjente kvalitetsprodukter.
• Uautoriserte forhandlere kan ikke tilby en profesjonell veiledning tilpasset deg.
• Husk at det kan være ulovlig å medvirke til omsetning av falske varer og piratkopier.
• Din profesjonelle frisør har kunnskap og ekspertise til å gi deg de beste produktene.
• Kun det beste er godt nok for deg og ditt hår – din frisør er din trygghet!

 

Se etter vårt sikkerhetsmerke i frisørsalonger på plakater og i annonsering! Sikkerhetsmerket er en kvalitetsgaranti på at våre produkter kun er godkjente gjennom salg hos profesjonelle og autoriserte frisørsalonger. 

H14_Sikkerhetsmerket_JOICO_KMS

Den siste tiden har det vært økende oppmerksomhet rundt farene ved netthandel og andre uautoriserte forhandlere. Med bakgrunn i det har flere leverandører og publikasjoner nå gått ut med forbrukeradvarsler.

 

21. oktober 2014: 
Til informasjon vedrørende salg av JOICO-produkter hos Nille og Europris. 
Alt salg av JOICO på Europris er nå stoppet med øyeblikkelig virkning på grunn av ulovlig parallellimport. Tendenz Hårpleie AS har stevnet Nille til Tingretten. Saken gjelder stans av salg av ulovlig parallellimporterte varer og krav om økonomisk kompensasjon for merkevareinngrep.  

For mer informasjon, les artiklene under:
Dermanor – forbrukeradvarsel 
Det Nye – “Derfor bør du unngå å kjøpe kosmetikk på nett”
Stella – Nr.5 2011 
Aftenposten – “Advarer mot kosmetikkjøp på nett” 
Heidi Ousdal – ikke bruk falske produkter

Tekst av MONICA N. CHRISTOFFERSEN  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Joico, KMS California, Tendenz

Tendenz Stylist Award Finale tema #4 Extravagance

Vi er kommet til TOPP 3 og finalerunden med tema #4 Extravagance – vinneren bestemmes ut i fra webavstemningen (50%) og vår fagjury (50%).

Avstemningen er åpen fra 17. oktober - 24. oktober (kl. 24:00) – frem til det har du mulighet til å stemme én gang hver dag - på din favoritt!

TSA_linje_turkis

Slik stemmer du: Webavstemningsskjema er det sorte feltet med bilder og navn. Kryss av i den hvite boksen ved siden av det navnet du ønsker å gi din stemme, når du har valgt den du ønsker å stemme på trykker du “VOTE” nederst i det sorte feltet. 

Husk å se bildene større ved å scrolle du forbi webavstemningsskjemaet før du bestemmer deg for hvem som fortjener din stemme.

TSA_linje_turkis

TSA_linje_turkis

Cathrin Norlin Bernvald Purple Haze

Cathrin Norlin Bernvald
På Håret skøyen, Oslo 

MAKE UP: Moa Evelina Larsson
FOTO: ioannis lelakis

 Produkter:
STYLE & FINISH Creme Wax og Power Gel fra JOICO

TSA_linje_turkis

MariaRabergExtravagnceFinale

Maria Råberg
Uniklipp AS Sortland

Foto: Robert Finn Novak
Makeup: Maria Råberg
Modell: Marie Widsteen Larsen

Produkter:
ADDVOLUME Shampo & Conditioner, HAIRSTAY Style Boost,
ADDVOLUME Volumizing Spray, og HAIRSTAY Maximum Hold Spray fra KMS

TSA_linje_turkis

Monica_Sylstad_MADAM ROSE

Monica Sylstad 
Frisørhuset Namsos 

Fotograf: Renate G Brønstad
Modell: Helene Remen

Produkter:
ADDVOLUME Styling Foam , HAIRPLAY Dry Wax, HAIRSTAY medium hold spray, HAIRSTAY Anti-Humidity Seal fra KMS

TSA_linje_turkis

 

Tekst av anettestorm  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Tendenz Stylist Award, Uncategorized

TENDENZ STYLIST AWARD 2014: MØT FINALISTENE!

Vi er på jakt etter Norges neste toppstylist! I perioden juni til oktober har vi latt våre deltakere sette sin kreativitet på prøve gjennom tre ulike åpne oppgaver. Den 17. oktober publiserer vi finalebildet til tema EXTRAVAGANCE her på websiden. Det er det bare å glede seg til. Mens finalistene jobber med finaleoppgaven benytter vi anledningen til å bli litt bedre kjent med de tre dyktige stylistene, de har nemlig sendt inn personlige videointervju. Helt nederst kan du også støtte din favoritt ved å avgi din stemme basert på portefølje og intervju, disse stemmene vil bli lagt sammen med webavstemningen på finalebildene. Det hele avgjøres den 25. oktober på vår Høstkonferanse.

 

FINALE_RUNDE_CATHRIN

TSA_linje_turkis

Se Cathrin sin video her: 

TSA_linje_turkis

 

FINALE_RUNDE_MARIA

TSA_linje_turkis

Se Maria sin video her: 

TSA_linje_turkis

FINALE_RUNDE_MONICA

TSA_linje_turkis

Se Monica sin video her: 

TSA_linje_turkis

 

Tekst av anettestorm  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Tendenz Stylist Award, Uncategorized

SLUKK TØRSTEN TIL TØRT HÅR!

JOICO MOISTURE  RECOVERY TREATMENT BALM – PRISVINNER FOR BESTE HÅRKUR TIL TØRT HÅR!  

MOISTURE RECOVERY TREATMENT BALM
- gikk av med seieren for – beste hårkur for tørt hår. Dommernes tilbakemeldinger var klare! Treatment Balm gir veldig raskt resultat og anbefales en gang i uken.  Håret blir mykt, glansfullt og fuktighetsrikt etter bare 3 minutter!

Woman Magazine “Hot 100 Beauty Hair Awards” er en årlig kåring av de beste hårproduktene på markedet.

I år ble kåringen gjort av Woman Magazine Beauty Director Jess Henley, med hjelp av tre bransjeeksperter og dommere – Adam Reed, Leanne Galvin og Anabel Kingsley.

JOICO Moisture Recovery Treatment Balm ble uten tvil valgt for sin utrolige evne til å slukke “tørsten”  til tørt hår, takket være sin unike teknologi, Hydramine Sea Complex ™ og
Bio-Advanced Peptide Complex ™ som øker hårets styrke og reduserer skade med opptil 80%. 

Gradestokken kryper nedover, vi går mot vinter og tørrere luft både ute og inne. Dette påvirker huden – og håret vårt! Moisture Recovery er en  fuktighetsrik pleieserie som gjenoppbygger og tilfører all den fuktigheten håret ditt trenger. Serien passer alle hårtyper, men kan fint kombineres sammen med andre hårpleieprodukter om du allerede har noen favoritter. Vi anbefaler JOICO Mosture Recovery Treatment Balm en til to ganger i uken eller etter behov. Moisture Recovery Shampoo og Conditoner kan brukes daglig. Moisture Recovery Leave-in Moisturizer er en leave-in spray som tilfører fuktighet, er flokeløsende og gir økt glans uten å tynge håret. Brukes i håndkletørt nyvasket hår som en foundation før videre styling. Ideell som en “touch up” dagen derpå for krøllete, uregjerlig hår eller til barn som har mye statisk hår om vinteren pga. hodeplagg og ikke minst redningen mot floker og “nisseknuter”! 

Prøv Moisture Recovery serien du også -  og få fuktighetsrikt glansfullt hår! 

Les mer om Moisture Recovery Serien her: www.tendenz.net/moisture-recovery

Tekst av anettestorm  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Uncategorized

HÅRGUIDE HØST/VINTER 2014

Høstens hårtrender består i alt fra løse oppsetninger og tilfeldige bølger til perfekte midtskiller. Vi gir deg sesongens trendrapport slik at du kan ønske de kalde dagene velkommen med håret på plass.


Tendenz_Hair_trend_AW14_braids

FLETTER
Variasjoner av fletter er en av de mest populære hårtrendene vi ser blandt designerkolleksjonene uansett årstid. Denne sesongenen er de ekstra kreative og spesielle. Verdt å merke seg er “Pigtails” fra visningene til Marc by Marc Jacobs og Givenchy og “Cornrows” fra Tibi og Alexander McQueen. Ellers elsker vi den teksturerte og avslappede fiskebensfletten til Etro!


Tendenz_Hair_trend_ponytails

KREATIVE HESTEHALER
Hestehalen pryder også catwalken årstid etter årstid. Den lave hestehalen vi så denne våren fortsetter inn i høstsesongen i nye variasjoner. Tilfeldig og rufsete fra Rag & Bone, løs og uanstrengt kombinert med midtskill fra Victoria Beckham og sleek og skarp symmetri fra Fendi.

 

Tendenz_Hair_trend_wet_loose

SLEEK & LOOSE
Sleek “wet-look” kombinert med løse lengder var blandt annet å se under visningene til Christian Dior og Jeremy Scott. Vi legger også til Thakoon og 3.1 Phillip Lim i listen over de beste lookene.


Tendenz_Hair_trend_centre_parted

MIDTSKILL OG BØLGER
Den veldefinerte midtskillen kombinert med løse bølger var en stor hit blandt designere som Rochas, Isabel Marant, Mary Katrantzou og Emilio Pucci. Gode nyheter for alle som liker å holde håret enkelt og naturlig!

 

Tendenz_Hair_trend_sideswept

SIDESKILL
Den lave sideskillen fra vårens motevisninger blir med oss inn i høsten i enda flere interessante tolkninger. Vera Wang, Rodarte, Alexander Wang og Chloe er blandt designerne som har valgt denne looken, med variasjoner i tekstur og form.

 

Tendenz_Hair_trend_60s

VOLUM CHIC
60-tallets volumiøse kroneparti er i vinden denne sesongen. Nina Ricci, Versace og Dsquared2 er designere som har gått for denne retro og delikate looken. Til den rette anledningen er dette en spektakulær look å prøve seg på! 

 

Tendenz_Hair_trend_top_knot

BALLERINAKNUTE
Når det kommer til komfortable og uformelle alternativer velger designerne fortsatt ballerinaknuten. Hos Diane von Furstenberg satt ballerinakunten høyt på hodet og var gjort tilfeldig rufsete, mens Gaultier og Prada gikk for den lave og plettfrie varianten. Lanvin og Roberto Cavalli har også både klassiske og moderne tolkninger av ballerinaknuten. 

 

Foto: Bulls // Tekst: Monica Németh Christoffersen

Tekst av MONICA N. CHRISTOFFERSEN  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Tendenz

Page 1 of 9112345...91