TIPS TIL SKJEGGPLEIE

Skjegg er mer trendy enn noen gang. De siste årene har det også blitt mer fokus på styling og vedlikehold av skjegg. Skjegget utgjør faktisk halvparten av stylingen på hodet ditt. For å vedlikeholde det må man trimme, forme og vaske i ny og ne, på samme måte som man gjør med håret.

Her har du noen tips fra oss for å få en vellykket barbering, samt litt inspirasjon!

– Barber deg etter du har dusjet, da er huden både våt og varm, noe som bidrar til at porene i huden åpner seg, og skjegget blir mykere og enklere å kutte. Har du ikke tid til å dusje – hold et håndkle med varmt vann på huden i ca. 1 min, før du barberer deg. Skyll også barberhøvelen i varmt vann før du begynner barberingen.

– En god barberkrem er også viktig for en skånsom og vellykket barbering. Vi kan anbefale Senscience PRO GROOM shaving créme, som er laget for en ekstra myk, komfortabel og tett barbering.

– Begynn barberingen ved kinnene, da får barberkremen bedre tid til å virke på de vanskelige områdene, som f.eks. haka og under nesa.

– Barber med hårene, aldri imot – dette for å unngå nupper, sår og irritasjon

– Etter barberingen – skyll ansiktet for å lukke porene. Bruk en mild aftershave og vanlig fuktighetskrem, for å lindre og roe ned huden. Hvis du har sensitiv hud – Unngå alkoholbasert aftershave.

V15_skjeggpleie111
V15_skjeggpleie222
V15_skjeggpleie333

Bilder: www.newhairstylesidea.com

 

Tekst av mariek  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: MANN, Senscience, Tendenz, Uncategorized

HÅRTRENDER FRA CATWALKEN FW15

Hårtrendene fra catwalken har denne gang et vidt spenn fra futuristiske wet looks med bevegelse, til “naturlig lufttørket” hår. Bli inspirert av vår trendrapport fra catwalken FW15!

LONG SLEEK PONY
V15_Hartrender_Catwalken_AW1415

Hestehale slår aldri feil, og ekstra kul blir den om den er superlang, sleek og shiny. Det fungerer å fremme den naturlige glansen, men skal det synes bør hestehalen gjøres glossy.

PRODUKTANBEFALING
START: SILKSHEEN shampoo & conditoner  
STYLE: SILKSHEEN styling creme 
FINISH: SILKSHEEN polishing serum

 

MODERN TOP BUN
V15_Hartrender_Catwalken_AW14152

Begynner du å bli lei av den klassiske ballerinaknuten kan du lage en moderne versjon, som er knyttet opp i front av hodet som en knute. Med denne frisyren vil du helt klart skille deg ut fra mengdene og vekke oppmerksomhet.

PRODUKTANBEFALING
START: HAIRPLAY texture shampoo & ADDVOLUME body build detangler 
STYLE: ADDVOLUME volumizing spray 
FINISH: HAIRSTAY medium hold spray

 

WET & WAVY
V15_Hartrender_Catwalken_AW14153

Marni viser en wet look med bevegelse, en ny vri på den stramme wet looken som vi har sett før. Det vil lønne seg å frisere og forme håret tørt først, og så ta i produkt som gir en wet look effekt etterpå. Det krever en del produkt for å få denne looken.

PRODUKTANBEFALING
START: MOISTREPAIR shampoo & condioner 
STYLE: HAIRPLAY gel wax 
FINISH: HAIRSTAY maximum hold spray

 

NATURAL STYLING
V15_Hartrender_Catwalken_AW14154

Gucci styler opp modellene sine med “naturlig hår”, men det ligger mye styling bak et hår som ser naturlig pent ut, som bruk av varmeverktøy. Det er viktig med produkter som beskytter mot varme og ikke “kladder” håret sammen, men gir et uttrykk av rent hår.

PRODUKTANBEFALING
START: FREESHAPE shampoo & conditioner 
STYLE: FREESHAPE hot flex spray 
FINISH: FREESHAPE 2-in-1 styling + finishing

 

“FAKE” BOB
V15_Hartrender_Catwalken_AW14155

Leker du med tanken på å klippe bob, men enn så lenge har beholdt ditt lange flotte hår? Da kan du jukse deg til en bob slik som MaxMara gjorde på sin visning. Rull lengdene innunder for et fyldig og lekkert uttrykk. Dette er en super måte å variere lengdene på håret ditt, og gir håret mye volum og et flott resultat.

PRODUKTANBEFALING
START: ADDVOLUME shampoo & body build detangler 
STYLE: ADDVOLUME root and body lift 
FINISH: HAIRSTAY ant- humidity seal & medium hold spray

 

SIDE PONY WITH BUCKLE
V15_Hartrender_Catwalken_AW14156

Prada krysser det moderne og minimalistiske med det klassiske og mer overdådige på hårfronten. Modellene hadde side-hestehale festet inntil hodet med en pen spenne, gjerne vintage. Klassisk hår sammenlignes ofte med blankt hår, derfor er det viktig å eliminere alt som har med brus og matte spisser.

PRODUKTANBEFALING
START: TAMEFRIZZ shampoo & conditioner 
STYLE: TAMEFRIZZ smoothing lotion 
FINISH: TAMEFRIZZ de-frizz oil & HAIRSTAY Maximum hold spray

 

Bilder: Vogue UK

Tekst av siljeblaenes  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: KMS California, Stylingtips, Tendenz, Uncategorized

Look At Me

LookatMe-2

Da Look At Me skulle åpne en ny avdeling i VG-passasjen i Oslo kom de til Tendenz Interiørdesign. Der fikk de hjelp til å plukke ut møbler og utstyr, som sammen med deres egne, personlige detaljer har resultert i en varm og lun salong. Farger som beige, muldvarp og kobber i kombinasjon med treverk gir en herlig atmosfære i den store salongen i Akersgata. 

 LookatMe-7

LookatMe-14

Frisørstolen Mor fra Pietranera ble levert med krom stjernefot, og trukket i beige skimrende skai L10 og muldvarp L09. Mor er en av de stolene på markedet som kan bli desidert lavest, noe som er svært viktig hvis man har frisører som ikke er så høye. Med sine 39 cm på laveste posisjon unngår man virkelig belastningsskader!
 
Stylingstasjonen Look At Me valgte heter Oasis, og kommer fra REM. De har kombinert to varianter av Oasis, både vegghengt enkeltplass og frittstående tomannsøy. De har valgt hvit laminat i kombinasjon med Loft Oak, noe som blir en vakker kombinasjon med skaien på stolen. Loft Oak har nå dessverre gått ut av produksjon, men har blitt erstattet av den unike Rustic Oak, som du kan se nærmere på her.
 LookatMe-10

Vaskestolen Wen Pro får virkelig være stjerna i vaskesonen. Med både elektrisk fotstøtte og deilig luftputemassasje blir det en deilig affære for kunden. Stolen kan også leveres uten både massasje og benstøtte. 
 LookatMe-17

Gratulerer med den lekre salongen, Look At Me! Vi vet i allefall hvor vi vil nyte egentiden vår. 

 

Tekst av siljeblaenes  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Interior, Tendenz

SENSCIENCE PROFORMANCE-kampanjer mars 2015

V15_SENSCIENCE_SHAVING_CREME_628
Kampanjen gjelder fra 1. mars – 30 april.

Tekst av siljeblaenes  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Kampanjer

JOICO-mars 2015

V15_JOICO_K-PAK_FAMILY_628x628
Kampanjene gjelder fra 1. mars og så langt beholdningen rekker.

Tekst av anette  ⁄  Kommentarer  ⁄

Kategorier: Kampanjer

Page 1 of 10012345...100